[LPW #153] 『Etto, etto, praise be Kiseki/Trails series! \o/ Also, an obligatory: Madnessss~』

Status
Not open for further replies.
520177_1391958971367_283_300.jpg
/me pecks your cheek and gives a gift~

Aww... This is the best day, even if it's not Valentine's Day yet...:runhappy:

私の心は本当に速いです。。。 そ、それはあなたのせいだ!-//////-*

そうでしょう?悔しくて君はもっともっとかわいいぞ。でも、それでいいじゃないのか?俺がいいと思う。:goodtea:

そうでしょう?悔しくて君はもっともっとかわいいぞ。でも、それでいいじゃないのか?俺がいいと思う。:goodtea:

あなたは私がかわいいと思う? これは少し恥ずかしいです。。しかし、あなたが私の近くにいるとき、それが好きです。もっと、 もっと私を愛して~

あなたは私がかわいいと思う? これは少し恥ずかしいです。。しかし、あなたが私の近くにいるとき、それが好きです。もっと、 もっと私を愛して~

ええ、そうだよ。そして、恥ずかしするはずない、あれが当然でしょう。でも、これ、また君はもっとかわいらしくてするよ。僕が君はそれで好きだよ!:goodtea:

ええ、そうだよ。そして、恥ずかしするはずない、あれが当然でしょう。でも、これ、また君はもっとかわいらしくてするよ。僕が君はそれで好きだよ!:goodtea:

いつものように、あなたは私を笑顔にさせる。あなたは本当に親切な男です、あなたがすごく大好き。。。私の愛おしい人!/me あなたにキスする~
Saitou.Hajime.(Hakuouki).full.712894.jpg

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Latest profile posts

Agent_Smith wrote on Nihonjaki90's profile.
thanks for your uploads
do you by any chance happen to have this?
[こどものこえ] 三姉妹の平凡な日常を淡々と描いてみました (みなみけ)
https://www.dlsite.com/maniax/work/=/product_id/RJ117309.html

this is the only game i was never able to find free, online
Deladela2000 wrote on Otokonoko's profile.
Hi
Is it possible to re-upload this game?